3 de febrer del 2013

2n Cicle de Música Catalana Joan Manén



El proper 22 de febrer s'iniciarà el 2n Cicle de música catalana Joan Manén. L'Associació Joan Manén continua fermament treballant en la recuperació de l'obra del gran violinista i compositor així com la de molts altres compositors catalans que actualment no son habituals a les programacions del nostre país. En aquesta  2a edició podrem gaudir de 52 obres de 29 compositors catalans diferents interpretades per alguns dels nostres millors intèrprets.

Durant el Cicle escoltarem el violí que va pertanyer a Joan Manén i algunes de les sardanes menys conegudes del compositor, redescubrirem obres importants i poc interpretades com les Sonates per a violoncel i piano de Manén i Garreta o música per a piano de Longàs, Morera, Malats i Martí-Cristià, i també gaudirem d’un important nombre de cançons per a veu i piano basades en textos de Verdaguer i de diversos poetes francesos com Baudelère, Valery o Verlaine. Podeu consultar tota la programació del Cicle detalladament en el document adjunt.

Si voleu gaudir d'entrada lliure a tots els concerts del Ciclenomés cal que us feu socis de l'Associació per tan sols 25 euros anuals. D'aquesta manera col·laborareu en la la tasca de recuperació que l'Associació està duent a terme. Per fer-vos socis només cal que ens envieu un correu associació@joanmanen.cat sol·licitant-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada