12 d’abril del 2013

Presentació del CD "Joan Manén: Obres per a violí i piano"

El divendres de la setmana vinent, 19 d'abril a les 20:30h, a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya (C/ Hospital 56) tindrà lloc la presentació del CD "Joan Manén: Obres per a violí i piano", en el que l’Associació Joan Manén hi ha intervingut com a entitat col·laboradora. El disc ha estat enregistrat per la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch, i ha estat editat per “La mà de Guido”, essent el primer volum de la “Col·lecció Joan Manén”, que abraçarà tota l’obra de cambra del compositor.

La presentació anirà a càrrec del secretari de l'Associació, Carles Feliu, del musicòleg Jaime del Blanco, i dels músics Kalina Macuta i Daniel Blanch que, a continuació, interpretaran en viu una mostra de les obres enregistrades de Joan Manén per a violí i piano. Per accedir lliurement a la presentació és necessari que es faci una reserva prèvia a través de l'email de l'associació: associacio@joanmanen.cat

El disc es posarà a disposició i venda pel públic el mateix dia de la seva presentació i tots els que ho desitgin el podran adquirir a la finalització de l’acte. Es tracta sens dubte d’una edició inèdita en el mercat discogràfic i d’una fita important per l’Associació Joan Manén.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada