22 d’abril del 2013

Dues grans sonates per a violoncel i piano

El divendres 26 d’abril a les 20:00 hores, tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès el concert “Dues grans sonates per a violoncel i piano”, amb la interpretació del violoncelista Oriol Aymat i el pianista Albert Guinovart.

El concert forma part del 2n Cicle de Música Catalana que organitza l'Associació Joan Manén amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès. El preu de les entrades és de 15€ per al públic general, amb preu especial de 10€ als socis de la Fundació Mas i Mas i Omnium Cultural. Els socis de l'Associació Joan Manén i de l'Ateneu Barcelonès tenen entrada lliure.

12 d’abril del 2013

Presentació del CD "Joan Manén: Obres per a violí i piano"

El divendres de la setmana vinent, 19 d'abril a les 20:30h, a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya (C/ Hospital 56) tindrà lloc la presentació del CD "Joan Manén: Obres per a violí i piano", en el que l’Associació Joan Manén hi ha intervingut com a entitat col·laboradora. El disc ha estat enregistrat per la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch, i ha estat editat per “La mà de Guido”, essent el primer volum de la “Col·lecció Joan Manén”, que abraçarà tota l’obra de cambra del compositor.

La presentació anirà a càrrec del secretari de l'Associació, Carles Feliu, del musicòleg Jaime del Blanco, i dels músics Kalina Macuta i Daniel Blanch que, a continuació, interpretaran en viu una mostra de les obres enregistrades de Joan Manén per a violí i piano. Per accedir lliurement a la presentació és necessari que es faci una reserva prèvia a través de l'email de l'associació: associacio@joanmanen.cat

El disc es posarà a disposició i venda pel públic el mateix dia de la seva presentació i tots els que ho desitgin el podran adquirir a la finalització de l’acte. Es tracta sens dubte d’una edició inèdita en el mercat discogràfic i d’una fita important per l’Associació Joan Manén.

4 d’abril del 2013

"Chansons et melodies": catalans sota la influència francesa

Aquest proper divendres 5 d’abril a les 20:00 hores, tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès el concert “Chansons et melodies: catalans sota la influència francesa”, amb la interpretació de la soprano Elena Copons i del pianista Jordi Armengol. La presentació del concert anirà a càrrec de Xavier Chavarria.

El concert està organitzat per l'Associació Joan Manén, dins del 2n Cicle de Música Catalana Joan Manén. El preu de les entrades és de 15€, amb preu especial de 10€ per a socis de la Fundació Mas i Mas i Omnium Cultural. Els socis de l'Associació Joan Manén i de l'Ateneu Barcelonès tenen entrada lliure al concert.