11 de juny del 2013

A l'entorn d'Enric Granados - Recital de piano

Aquest proper divendres 14 de juny a les 20:00 hores, tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès el darrer concert del 2n Cicle, que porta per títol “A l’entorn d’Enric Granados”, amb la participació del pianista Lluís Rodríguez Salvà

La presentació anirà a càrrec d’en Xavier Chavarria. Aquest concert, organitzat per l'Associació Joan Manén, compte amb el suport de l’Associació d’Amics de Josep Martí Cristià.

El preu de l'entrada és de 15€ l'entrada general, amb accès lliure pels socis de l'Associació Joan Manén. Els socis de la Fundació Mas i Mas i Omnium Cultural poden comprar entrades amb un preu especial de 10€. Les entrades es poden adquirir el mateix dia del concert a partir de les 19:00.

4 de juny del 2013

Concert "Jacint Verdaguer, el poeta i els seus músics" a Vil·la Joana

El proper diumenge dia 9 de juny a les 12:00 a Vil·la Joana (la casa on va morir el poeta Jacint Verdaguer) l'Associació Joan Manén presenta un'altra vegada el concert dedicat al poeta català. En aquest recital de veu i piano, es podran sentir cançons musicades per Josep Valls, Rafael Ferrer, Jaume Pahissa, Càndid Candi, Robert Goberna o Antoni Massana, entre d'altres.

El concert anirà a càrrec dels músics Beatriz Jiménez i M. Teresa Garrigosa (sopranos), Anna Tobella (mezzosoprano), David Alegret (tenor) i Daniel Blanch (piano). L'actor Quimet Pla farà la lectura dels poemes i Francesc Cortès farà la presentació de l'acte. 

Lloc: MUHBA Vil·la Joana. Ctra de l'Església, 104. Vil·la Joana (Vallvidrera). Entrada lliure.