28 de gener del 2016

Nou cicle de música catalana al Palau Güell



El primer dijous de febrer el Palau Güell endega un nou cicle de música a Barcelona, el ICICLE DE MÚSICA CATALANA AL PALAU GÜELL. L'Associació Joan Manén s’encarrega de la direcció artística d’aquest cicle que té per objectiu difondre música catalana de qualitat en espais singulars i íntims del Palau Güell com són el saló central i la sala de confiança, espais dissenyats per Antoni Gaudí per tal que la música fos la gran protagonista.

Per aquests concerts l'Associació ha volgut comptar amb intèrprets catalans de màxim nivell i de trajectòria internacional com són el pianista José Menor, el guitarrista Àlex Garrobé, la soprano Júlia Farrés-Llongueras o la flautista Elisabet Franch. A aquest intèrprets s'hi sumaran el violoncel·lista francès Romain Garioud i la viola romanesa AidaCarmen Soanea per a la interpretació de l'obra Diàlegs de Joan Manén així com per l'estrena absoluta de Entre deux per a viola i violoncel de Jordi Cervelló, obra dedicada als mateixos intèrprets.

Els concerts tindran lloc els dijous 4,11,18 i 25, del mes de febrer a les 19:30 h. Al finalitzar cada concert, que tindrà una duració de 45 minuts, hi haurà un col·loqui entre un moderador, els intèrprets i el públic assistent. Podeu obtenir informació de tota la programació al següent enllaç: http://palauguell.cat/i-cicle-de-musica-catalana-al-palau-guell

Las entrades es poden adquirir a les taquilles del Palau Güell (C/Nou de la Rambla 3-5) o per internet a través del web del Cicle. L'entrada inclou una visita guiada exprés prèvia a l'audició (a partir de les 19:00 h.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada